Maak de zuring schoon, was de bladeren en zwier ze droog.
Spoel de dille en de bieslook en zwier beide kruiden eveneens droog.
Snijd de topjes van 1 bosje dille.
Snijd 1 bosje bieslook in 3 cm lange stukken.
Spoel de waterkers.
Doe al deze ingrediƫnten in een slakom en meng ze door elkaar.
Roer de azijn door de olie en kruid de vinaigrette met peper, zout en een
snufje suiker.
Giet de vinaigrette over de salade en meng goed door elkaar.
Roer de room en het citroensap door de kwark en breng deze op smaak met
mosterd, een snufje cayennepeper en zout.
Hak de rest van de dille en de bieslook fijn en meng de kruiden door de
kwark.
Schep de kwark naast de salade en strooi er de pompoenpitten over.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |